Evenementenkalender voor alle openbare evenementen in Barendrecht

activiteitenkalender

Leer alles over kleur
Maandag 15 Januari 2024, 19:30
Hits : 147

Vanaf 15 januari kunnen bezoekers van bibliotheek Carnisselande op drie opeenvolgende maandagavonden alles te weten komen over kleur.

Ze komen bijvoorbeeld te weten waarom je zo van de kleur groen houdt of er juist een hekel aan hebt. Welke kleuren staan je goed en waarom vraagt een kamer op het noorden om andere kleuren muurverf dan een kamer op het oosten? In deze driedelige cursus door Marieke Blok, mindset stylist en imago-adviseur, komen verschillende aspecten van kleur aan bod.

De eerste avond leer wat kleur nu eigenlijk is. Is kleur een pigment of is het licht? Wat kun je over een kleur zeggen en hoe kun je gebruik maken van de kleuren van je eigen haar en ogen wanneer je kleding wilt kiezen?
De tweede avond heeft als thema ‘kleur en emoties’ en staat in het teken van de kleurpsychologie. Wat zegt het over jou wanneer jouw lievelingskleur oranje is? Of paars. Achter elke kleur zit een emotioneel en psychologisch verhaal.
De laatste avond gaat over kleur in je huis. Kies je voor de laatste woontrends of voor kleuren waar jij je prettig bij voelt? Ontdek hoe bepalend de kleuren in je huis voor je kunnen zijn en leer hoe je gebruik kunt maken van het daglicht bij je kleurkeuze.

Maandag 15, 22 en 19 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Bibliotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 248. Gratis voor leden, niet-leden 5 euro per avond. Aanmelden via debibliotheekaanzet.nl of aan de balie van de bibliotheek.