Download als een iCal bestand
Kerktuinconcert met Petra Simonse
Zondag 01 Juli 2018
Hits : 345

Na de eredienst in de Dorpskerk op zondag 1 juli wordt er van 11.30 tot 12.15 uur een concert gegeven in de kerktuin. De werkgroep heeft gekozen voor een solo-optreden van zangeres Petra Simonse uit Ridderkerk. Zij brengt tijdens twee optredens populaire songs ten gehore, begeleid door haar eigen geluidsinstallatie.

Tussendoor vertelt Alie den Engelsman-Oskam namens de werkgroep een en ander over de tuin of een speciale plant. Petra Simonse (47 en moeder van vier kinderen) treedt regelmatig op tijdens evenementen en feestelijke gebeurtenissen. Haar passie voor zingen heeft zij van kinds af aan. Zes jaar geleden besloot zij om haar liefhebberij professionele vorm te geven. Sindsdien krijgt zij uitnodigingen uit alle delen van het land.

Het concert heeft een ongedwongen karakter. Bezoekers kunnen met een kopje koffie in de hand het optreden beluisteren of een wandeling in de tuin maken. De toegang is gratis. Na afloop is een vrije gift welkom. Bij regen wordt het concert in de Ontmoeting gegeven.