Evenementenkalender voor alle openbare evenementen in Barendrecht

activiteitenkalender

Alpha-cursus
Dinsdag 30 Januari 2024, 19:00 - 21:30
Hits : 129

Op dinsdag 30 januari start er weer een nieuwe cursus in de Immanuëlkerk aan de Klarinetweg 2 in Barendrecht. Er zijn ongeveer 13 avonden die starten met een maaltijd om 19 uur en eindigen om 21.30 uur.

De cursus is vrijblijvend en geschikt voor jong en oud. Er zijn geen kosten aan verbonden.

In het afgelopen jaar volgde Jacqueline de Alpha-cursus in de Immanuëlkerk.

“Ik was ziek en zat in een moeilijke situatie”, vertelt ze. “Omdat ik niet meer beter kan worden vond ik mijn situatie uitzichtloos. Ik wilde dan ook euthanasie. In die tijd kreeg ik ook interesse in het christelijke geloof en juist op dat moment kwamen er mensen op mijn pad die in God geloofden. Van een van hen kreeg ik de tip om de Alpha-cursus te gaan volgen.”

Wat heeft de Alpha-cursus haar gebracht? “Het geeft mij rust. Ondanks dat mijn gezondheidssituatie niet verbeterd is, wil ik geen euthanasie meer. Ik maak me nu minder zorgen om de toekomst, omdat ik uitzicht heb gekregen op een mooie en eeuwige toekomst, zonder ziekte en zonder pijn. Ik kan mijn (gezondheids)situatie nu meer en meer in vertrouwen in Gods handen leggen.”

Jacqueline kan de cursus aanraden. “Ik heb te lang gewacht om de cursus te volgen. De cursus is voor iedereen geschikt die meer over het geloof te weten wil komen.”

Informatie

Voor aanmelding of informatie kan men mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.alpha-cursus.nl