Evenementenkalender voor alle openbare evenementen in Barendrecht

activiteitenkalender

Ladies Night in Het Kruispunt
Vrijdag 08 Maart 2024, 18:45
Hits : 44

Op Internationale Vrouwendag houdt Het Kruispunt in samenwerking met verschillende ondernemers van de Middenbaan en omgeving een Ladies Night. Deze wordt gehouden van 18.45 tot middernacht.

Een avond met onder andere fashion, shopping, entertainment, de film Verliefd op Bali en een afterparty.

Het Kruispunt wordt op vrijdag 8 maart vanaf 18.45 uur getransformeerd in een waar walhalla voor vrouwen. Er zijn verschillende stands van onder meer Nonnie Fashion, Smid Mode, PMU Beauty Acadamy, Suprise Barendrecht, Pearle en Everyday Coffee, waarbij kan worden geshopt en inspiratie worden opgedaan. Bezoekers kunnen langsgaan bij de Sari workshop, of bij De Fotografie Studio, om de Ladies Night vast te leggen!

Er is live entertainment met een optreden van Stacked Ladies, een vocal group vol dames met Girl Power. Ze zingen repertoire van onder anderen Adele, Camila Cabello en Ava Max. Vanaf 20.15 uur draait de film Verliefd op Bali. De filmprijs is 13,50 euro inclusief welkomstdrankje en goodiebag.

Na de film draait een DJ de leukste muziek terwijl de bezoekers nog even kunnen genieten met een hapje, drankje of speciale cocktail.

Plaats theater "Het Kruispunt" Middenbaan 111