Download als een iCal bestand
Truckrun
Zaterdag 13 Juli 2019
Hits : 554

Stichting Truckrun Barendrecht organiseert sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement. Een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Filerijden was nog nooit zó leuk...

 

Vanaf 09.00 uur  Aankomst en aanmelding chauffeurs. Hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst. 
 Vanaf 09.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders. Hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.
 12.00 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door Thomas Verhoef, de klusser van RTL 4's Eigen Huis & Tuin.
 12.30 uur Onze inmiddels bekende huisartiesten, zangduo Anita en Ed, zullen de achterblijvers op terrein voorzien van een spetterend optreden.
 15.00 uur Optreden van Peter Meijer
 +/- 15.00 uur Feestelijke binnenkomst van de trucks
  Na het genot van een hapje en een drankje op het terrein, gaan de dansschoenen aanNa het genot van een hapje en een drankje op het terrein, gaan de dansschoenen aanen kunnen we gaan genieten van de onderstaande optredens:
15.30 uur Optreden van Tom Haver
16.00 uur Optreden van Peter Meijer
16.30 uur Optreden van Anita en Ed
18.30 uur Afsluiting
  route klik hier