Download als een iCal bestand
Fotoworkshop
Zaterdag 13 Juli 2019, 10:00 - 13:00
Hits : 605

Vereniging De Carnissie Grienden houdt zaterdag 13 juli van 10 tot 13 uur een fotoworkshop in de Carnisse Grienden. Dit gebied kent een aantal leuke doorkijkjes en bruggen die de moeite waard zijn om te fotograferen. Dat is dan ook het thema. Waar moet je op letten om een dergelijke plek leuk op de foto te zetten? Hoe onderscheidt een fotograaf zich door een speciale foto te maken die niet iedereen al gemaakt heeft? Onder leiding van een fotograaf is er ruim de tijd om vragen over compositie en instellingen van de camera te bespreken.

De opdracht voor de dag wordt: maak vijf foto's die een serie vormen. De serie moet iets hebben wat de foto's met elkaar verbindt. Dit kan bijvoorbeeld zijn de vorm van de foto (vierkant of panorama), de inhoud (bruggen op een bepaalde manier op de foto gezet) of zwart-wit. Hier wordt tijdens de workshop uitvoerig op teruggekomen.

Men kan zich voor deze excursie aanmelden via . Deelname voor leden is gratis. Zij hebben voorrang bij inschrijving. Voor niet-leden zijn de kosten vijf euro. Wie lid wordt tijdens de excursie kan gratis meedoen en betaalt dan tien euro per jaar.