Download als een iCal bestand
Jubileum Het Kruispunt
Zaterdag 14 September 2019
Hits : 490

Theater Het Kruispunt bestaat 25 jaar en viert dit 14 september, met de opening van het culturele seizoen, groots. Voor Het Kruispunt staan twee podia waarop artiesten als Jim Bakkum, VOF de Kunst, The Bentleys en Sita een voorproefje geven van hun voorstelling die in seizoen 2019-2020 in Theater het Kruispunt te zien is. Maar er treden ook lokale amateurverenigingen op en de winnaars van Talent Stage laten van zich horen. Een rondje over de culturele markt op de Middenbaan inspireert en informeert door de vele organisaties die zich laten zien. Op het terras van Spruit eten & drinken geiet men vanaf de eerste rang van alle optredens.
Kinderactiviteiten

Tijdens de culturele opening is er niet alleen iets op de twee buiten podia te zien, maar zijn er ook allerlei andere activiteiten. Zoals een workshop persberichten schrijven bij Digitaal Dagblad, schminken, een meet & greet met Elmo. Schuif aan bij de voorstellingen van Het Kleurfeest in de Bibliotheek en geniet van Hakim op het trappodium. Neem een kijkje in de studio van Exxact Barendrecht en ga op de foto in de bibliotheek van toen.

25 jaar Het Kruispunt in beeld

In het kader van 25 jaar Het Kruispunt is er een fototentoonstelling. Ga mee terug naar de tijd ver voor dat het eerste beton gestort werd en bekijk de transformatie van het gebouw door de jaren heen in beeld. De fototentoonstelling wordt in samenwerking met de Historische Vereniging Barendrecht gerealiseerd.

De opening van het culturele seizoen is een samenwerking tussen Het Kruispunt en BIZ Barendrecht en is gratis toegankelijk.

Het blokkenschema met alle acts en activiteiten staat binnenkort op www.hetkruispunt.nl