Download als een iCal bestand
Duurzaamheidsconferentie ‘En nu aan de slag’
Donderdag 10 Oktober 2019, 18:30 - 21:30
Hits : 398

Voor veel mensen is het niet de vraag óf ze iets voor het milieu kunnen doen, maar wát ze kunnen doen. Tijdens de duurzaamheidsconferentie ‘En nu aan de slag’ geven we u handvatten om zelf duurzame maatregelen te nemen, want er is altijd iets dat u kunt doen. Soms is het groot, soms klein, soms goedkoop, soms wat duurder. Er zijn tal van mogelijkheden waar we u tijdens de conferentie op 10 oktober over zullen informeren. U maakt bovendien kans op gratis advies aan huis over hoe u uw woning kunt verduurzamen. 

De conferentie start om 18.30 uur met een food festival. De bekende weervrouw Helga van Leur schetst vervolgens met onder meer de directeur van de WoonWijzerWinkel, het energieloket van de gemeente, mogelijkheden om duurzamer te wonen en leven. Aan het einde van de avond kunt u met de sprekers in ontspannen sfeer van gedachten wisselen over het onderwerp. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De duurzaamheidsconferentie ‘En nu aan de slag’ vindt plaats bij v.v. Smitshoek (Smitshoeksebaan 25) en is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.