Download als een iCal bestand
50+ fitweek
Vrijdag 11 Oktober 2019
Hits : 472

C.A.V. Energie is een veelzijdige atletiek- en triathlonvereniging. We bieden hardlopen, atletiek en triathlon aan voor alle leeftijden. Van onze bijna 900 leden is ongeveer de helft ouder dan 35 jaar. Er is altijd wel een passende groep voor iedereen beschikbaar. Van beginners tot gevorderden.
We beschikken over een gezellige kantine, kleedkamers, een kracht/fitnessruimte en hebben 1 maal per week de beschikking over een fysiotherapeut. Naast de trainingen organiseren we regelmatig gezellige evenementen voor onze leden.
Tijdens de 50+ fitweek week bieden we de volgende activiteiten aan:

 

1) Op dinsdag 8 oktober bieden we een geheel vrijblijvende hardlooptraining aan, samen met alle deelnemers van de 50+ week die zich aanmelden. Tijdens deze training zal onder andere aandacht besteed worden aan loopscholing en looptechniek. Aansluitend willen we de deelnemers nog 3 gratis proeflessen aanbieden in 1 van onze loopgroepen die op diverse dagen gegeven worden. Dit kan eventueel ook overdag.

2) Op vrijdag 11 oktober bieden we een vrijblijvende atletiektraining aan voor de delnemers. Elke vrijdagavond hebben we een atletiekgroep voor volwassenen. Hier wordt op gezellige wijze aan atletiek gedaan. Daarbij moet je denken aan sprint, speerwerpen, discuswerpen, kogelstoten, hoogspringen, verspringen etc. We besteden ook veel aandacht aan looptechniek en aan de ontwikkeling van diverse spiergroepen. Deze groep is zeer laagdrempelig en is voor iedereen toegankelijk. Ook hier bieden we de deelnmers de mogelijheid om na de kennismaking nog 3 gratis proeftrainingen te volgen.