Download als een iCal bestand
Ton Meijer - Ton heeft geen zin! (2+) Peuter-kleuterochtend
Zaterdag 25 Januari 2020, 11:00
Hits : 350

Peuter-kleuterochtend

SPECIALE VOORSTELLING OVER HET PRENTENBOEK VAN HET JAAR.

Ton Meijer speelt een speciale interactieve voorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen met als thema het prentenboek van het jaar; De Moppereend. Een voorstelling met klassieke muziek en veel interactie.

Bah, vandaag heeft Ton helemaal geen zin om voor te lezen, en al helemaal niet voor peuters! Die doen toch altijd wat ze zelf willen… Het is voor Ton al de zoveelste keer dat hij gevraagd wordt voor de Nationale Voorleesdagen en hij ziet er altijd tegenop. Vroeg zijn bed uit en dan naar een plaats heel ver weg… En dan zo hard werken om de peuters 40 minuten bij de voorstelling te houden! Ik hoor u al denken: waarom doet hij het dan?
Oké… Ton voelt zich soms net als de hoofdpersoon uit het boek, maar hij vindt niets leuker dan peutervoorstellingen spelen! Hij doet het al jaren en wil niet meer anders. Peuters maken hem gelukkig steeds weer blij!

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen en speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij heeft hij een eigen, vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Workshop (UITVERKOCHT!)
Voorafgaand aan de voorstelling, van 10.00 uur tot 10.45 uur, organiseert de bibliotheek een leuke play-workshop over Moppereend. Ben jij ook wel eens boos of chagrijnig? En lijkt het dan net of alles donker wordt?
Winia van De Verhalenmand speelt samen met jullie het verhaal van Moppereend (die eigenlijk een hele lieve eend is). Daarna gaan we samen knutselen.
Na afloop neem je je eigen Moppereend mee om weer vrolijk te worden als je boos bent! De workshop vindt plaats in de bibliotheek. 

Meedoen is gratis, opgeven is verplicht. Reserveer je plekje direct als je een kaartje voor de voorstelling koopt. Vol is vol. Let op: voor de ouders/begeleiders hoeft geen kaartje te worden gereserveerd!
Heeft u al tickets voor de voorstelling en wilt u alleen de workshop boeken? Klik hier

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave!

De peuter-kleuterochtenden vinden plaats in de vergaderruimtes op de eerst verdieping. Mooie betoverende kleine voorstellingen met altijd een gratis workshop voorafgaand aan de voorstelling.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Locatie theater "Het Kruispunt" Middenbaan 111