Download als een iCal bestand
VOF de Kunst - Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)
Zaterdag 08 Februari 2020, 20:15
Hits : 354

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied Suzanne. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land. Wanneer Suzanne ook buiten de Nederlandse grenzen een hit blijkt te zijn (met Susanna) reizen de muzikanten maandenlang door bijna alle Europese landen. Uiteindelijk gaan er wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren van Susanna over de toonbank.

Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan. Opeens drinken we overal Eén Kopje Koffie. Het lied galmt door kroegen, zalen en stadions. De hits blijven zich aaneenrijgen: Retour Sneek, Oude Liefde Roest Niet, Waar Heb Ik Jou Meer Gezien, gevolgd door Dikkertje Dap en andere legendarische liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Het programma Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan) is een feest van herkenning. Met oude hits, nieuwe muziek, meezingers, luisterliedjes én een special guest. VOF de Kunst is nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen!

Locatie theater "Het Kruispunt" Middenbaan 111