Download als een iCal bestand
Discussieavond EVB en D66
Woensdag 19 Februari 2020, 20:00
Hits : 361

Op woensdag 19 februari om 20 uur organiseren Echt voor Barendrecht (EVB) en D66 een discussieavond met historicus en Elsevier-columnist Geerten Waling.

Deze avond vindt plaats in Het Kruispunt, waarbij aan de hand van een aantal stellingen Barendrechtse thema's centraal staan. Zo wordt er onder andere gesproken over de vruchten van de samenwerking in de BAR en over de mogelijkheid voor Barendrechters om bij het pensioen van burgemeester Jan van Belzen hun eigen burgemeester te kiezen.

Aan de hand van drie prikkelende stellingen worden bezoekers en panelleden van de grootste en de kleinste partij van Barendrecht uitgedaagd om met elkaar de discussie aan te gaan. Geerten Waling zal als gespreksleider en deskundige steeds de thema's kort toelichten. Hij schreef onder andere als coauteur het boek Gemeente in de genen - Tradities en toekomst van de lokale democratie in Nederland. Ook is hij regelmatig commentator in diverse radio- en televisieprogramma's, waaronder Buitenhof. De discussieavond in Het Kruispunt is gratis bij te wonen en wordt geopend door de twee partijvoorzitters.