Evenementenkalender voor alle openbare evenementen in Barendrecht

activiteitenkalender

Lenteconcert BaerneKoor
Dinsdag 23 april 2024, 10:30
Hits : 17

Het jaarlijkse Lenteconcert van het BaerneKoor.

Het BaerneKoor is een koor van 50-plussers, dat jaarlijks in het voorjaar en met kerst een concert verzorgt. Voor het komende Lenteconcert staat een Franstalig lied (Cantique de Jean Racine van Gabriël Fauré), een Duitstalig lied (Der Lindenbaum van Franz Schubert en een lied in het Italiaans (Nella Fantasia van Ennio Morricone) op het programma. Daarnaast Engelstalige liederen van componisten die veel film/musicalmuziek hebben geschreven, zoals Richard Rodgers en Ennio Morricone.

Zoals bij bijna alle concerten van het BaerneKoor is er ook een werk te horen van John Rutter, die veel muziek voor koren heeft geschreven. Het overbekende Halleluja van Leonard Cohen ontbreekt eveneens niet.

Het BaerneKoor staat onder leiding van John Bakker, die ook voor de pianobegeleiding zorgt. Daarnaast is er medewerking van solisten Mariët Kaasschieter (sopraan) en Frans Verburg (piano).

Het concert is op dinsdag 23 april en begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) in de Baernezaal, Buitenlandse Baan 1. De entreeprijs is 5 euro inclusief koffie en/of thee. Het concert duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

www.cultuurlocaal.nl