Download als een iCal bestand
André Rieu te zien in Theater het Kruispunt
Zaterdag 19 September 2020, 20:15
Hits : 492

André Rieu te zien op het witte doek van Theater het Kruispunt

Dit jaar kan er helaas niet genoten worden van de prachtige concerten van André Rieu op het Vrijthof. Daarom dacht Theater het Kruispunt: Dan halen we André maar naar Barendrecht! Op het witte doek van het Barendrechtse theater is Magical Maastricht: Verbonden door Muziek te zien. Exclusief, want deze film is maar in een beperkt aantal filmtheaters voor slechts een korte periode te zien. Vier 15 jaar van betoverende concerten mee in André’s geboortestad Maastricht.

 

De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeėvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben.

 

Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader? Dit is een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen.

 

Geniet van André Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. En dat vanuit de veiligheid van een bioscoop bij jou in de buurt. Het belooft het meest hartverwarmende evenement van het seizoen te worden!

 

Meer info en tickets

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek is te zien op zaterdag 19 september om 20.15u in Theater het Kruispunt. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/andrerieu.

 

 

Locatie theater "Het Kruispunt" Middenbaan 111