Evenementenkalender voor alle openbare evenementen in Barendrecht

activiteitenkalender

Oranjespeeltuin opent buitenspeelseizoen
Maandag 18 Maart 2024, 14:00
Hits : 105

Op maandag 18 maart wordt het startschot gegeven voor het buitenspeelseizoen bij de Oranjespeeltuin. Na een periode van wintersluiting zwaaien om 14 uur de deuren open en is iedereen welkom.

Maar een succesvol speelseizoen staat of valt met de inzet van vrijwilligers. De Oranjespeeltuin doet dan ook een oproep aan enthousiaste mensen om zich aan te sluiten bij het vrijwilligersteam.
Gezocht wordt naar toezichthouders (met een vrijwilligersvergoeding), bestuursleden, klussers en mensen die op flexibele basis willen helpen bij activiteiten. Momenteel is De Oranjetuin specifiek op zoek naar vrijwilligers voor het traditionele paaseieren zoeken op zaterdag 30 maart.

Het bestuur is bijzonder trots op de speeltuin, die steeds meer gericht is op inclusiviteit. De visie van het bestuur is dat De Oranjespeeltuin er is voor iedereen. ”Laten we samen ons uiterste best doen om deze prachtige plek te behouden, want buiten spelen en buiten zijn zijn van onschatbare waarde voor zowel jong als oud”, blijft het doel van De Oranjetuin.

Meer informatie over vrijwilligerswerk of het bezoeken van de speeltuin staat op de website www.oranjespeeltuin.nl of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.