Download als een iCal bestand
Avond over veiligheid
Dinsdag 14 September 2021, 20:00
Hits : 95

EVB houdt op dinsdag 14 september een discussieavond over een veiliger Barendrecht. De bijeenkomst wordt gehouden op het gemeentehuis. En is vrij toegankelijk voor inwoners. Op de avond wordt met elkaar gesproken over actuele problemen en hoe die op te lossen.

“Diverse veiligheidsincidenten de laatste tijd houden de gemoederen flink bezig. Voor EVB is de maat vol: Barendrecht moet veiliger worden”, stelt de partij. Raadslid Jonathan Vrijman (EVB): “Recente incidenten maken veel los in ons dorp. Een veilig Barendrecht is voor ons topprioriteit. Het is tijd voor actie!”.

De partij heeft zelf een aantal concrete plannen. En wil met inwoners in gesprek. Dat kan op 14 september aanstaande, om 20:00 uur op het gemeentehuis. Doel van de avond is een goede discussie over de actuele problemen. En samen werken aan concrete oplossingen: beleid, acties en maatregelen die Barendrecht echt veiliger maken.

In verband met de COVID-maatregelen dienen geïnteresseerden zich wel vooraf aan te melden. Dat kan via of 0180-20 10 20 (bellen of whatsapp).

Locatie Gemeentehuis