Download als een iCal bestand
Beursvloer Barendrecht
Maandag 11 Oktober 2021, 16:00 - 19:00
Hits : 72

Beursvloer Barendrecht
Op de Beursvloer Barendrecht komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te handelen in betrokkenheid en om matches te maken middels gesloten beurs.

Een stichting of vereniging vraagt om hulp en een bedrijf stelt zijn/haar uren, materialen, faciliteiten of netwerk beschikbaar. Daarmee worden nieuwe verbindingen gelegd, biedt men elkaar de helpende hand en wordt de samenleving versterkt. Het leuke is dat de aanbieder kan (onder)handelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Een gratis evenement
Deelname aan de Beursvloer is gratis en vergt weinig voorbereidingstijd. U komt in persoon naar de Beursvloer en ontmoet daar de bedrijven waar u graag mee in contact komt of de organisaties waarvoor u van betekenis wilt zijn. Het is een dynamisch spektakel waarbij vluchtige ontmoetingen plaatsvinden die uiteindelijk kunnen leiden tot een ‘match’. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst door de notaris.

Barendrechtse Uitdaging
De Barendrechtse Uitdaging is dé ‘sociale verbinder’ die Barendrecht graag een beetje mooier maakt. Door hulpvragen van stichtingen en verenigingen te verbinden met aanbod van bedrijven, vergroten wij de leefkwaliteit van kwetsbare mensen en dragen we bij aan de levens- vatbaarheid van sociaal-maatschappelijke initiatieven.

De doelstelling
De doelstelling van de Barendrechtse Uitdaging is om samen met bedrijven het volgende te bevorderen:
* sociale vitaliteit
* maatschappelijke betrokkenheid
* duurzaamheid in Barendrecht

Aanmelden/informatie
De voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich aanmeldt via http://barendrechtseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging: info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.

Locatie Makro, Zeemanstraat 2, Barendrecht