Download als een iCal bestand
Fruitpacking Festival
Zaterdag 03 Juni 2023, 10:00 - 19:00
Hits : 36

Het is bijna zover, de lancering van een nieuwe leefomgeving: Fruitpacking District, aangenaam!

Met veel plezier nodigen wij je uit voor de eerste editie Fruitpacking District Festival. Om te vieren wat er al is en wat er nog gaat komen.

Op het festival is een markt, muziek, food, sport en workshops. Je kan je verdiepen in de nieuwe wijk en meedenken over deze nieuwe woonomgeving.
Check het volledige festival programma en schrijf je in voor de workshops op: www.fruitpackingdistrict.nl/festival

 

Het Fruitpacking Festival is een feest voor alle zintuigen. Proef de heerlijke smaken van de beste eerlijke producten, ruik de versheid van bloemen en planten en voel de duurzaamheid van vintage. Dit alles ontdek je op de Fruitpacking District Markt, terwijl je luistert naar de klanken van de beste artiesten. Ontdek tijdens de workshops de vele manieren waarop groenten, fruit en planten in ons dagelijks leven worden gebruikt. Kortom, een feest voor alle zintuigen en invloed op misschien wel jou nieuwe woonplek!

Deze wijk maken we samen. We willen graag dat iedereen die in deze wijk komt wonen, actief kan deelnemen aan het ontwerpproces. Daarom nodigen we iedereen uit om tijdens het Fruitpacking Festival met ons mee te denken over de de buurt, de gemeenschappelijke ruimtes en de woningen. Samen ontwerpen we een buurt waarin mensen verbonden zijn met elkaar, voedsel en met de natuur. Een buurt waarvan iedereen de vruchten kan plukken.

Locatie Café Clementine, Spoorlaan 7