Download als een iCal bestand
Duurzaamheidsweek Barendrecht
Zaterdag 10 Oktober 2020, 10:00 - 17:00
Hits : 120
Contact www.hetkruispunt.nl en www.onzetoekomstisduurzaam.nl/duurzaamheidsweek

Groene Initiatieven Route tijdens Duurzaamheidsweek Barendrecht

 

Gebouw Het Kruispunt organiseert samen met de Gemeente Barendrecht de Groene Initiatieven Route op zaterdag 10 oktober tijdens de duurzaamheidsweek Barendrecht. Inwoners van alle leeftijden kunnen zelfstandig op de fiets allerlei duurzame en groene locaties in Barendrecht bezoeken die open huis hebben. Een tiental locaties doen inmiddels mee waaronder Agrofair, Landgoed Ziedewij, Amateurtuindersvereniging Barendrecht en Loods 38. Het volledig overzicht van de deelnemende locaties is te vinden op een speciale kaart die vanaf 3 oktober verkrijgbaar is bij Gemeente Barendrecht en Het Kruispunt. Dus haal de kaart op en stippel alvast je route uit.

 

Meedoen als locatie in deze fietstocht met jouw duurzame initiatief? Dat kan! Vul dan voor 21 september het formulier in via https://tinyurl.com/y56js6eq of mail naar . Wat houdt meedoen in? Je locatie (of een gedeelte daarvan) is op zaterdag 10 oktober van 10.00-17.00 uur geopend voor bezichtiging door publiek. En er is een medewerker/vrijwilliger aanwezig die wat uitleg kan geven aan de bezoekers.

 

Uiteraard wordt er tijdens deze dag rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen i.v.m. Covid 19. Veel locaties zijn buiten en bij de binnenlocaties wordt gewerkt met een maximum aantal bezoekers tegelijk binnen.

 

Datum: 10 oktober, 10.00 - 17.00 uur

Toegang: gratis

Locatie: Duurzame locaties door heel Barendrecht

Aanmelden: niet nodig