Download als een iCal bestand
Fietsen langs duurzame locaties
Zaterdag 10 Oktober 2020
Hits : 99

Gebouw Het Kruispunt organiseert samen met de Gemeente Barendrecht de Groene Initiatieven Route op zaterdag 10 oktober, tijdens de duurzaamheidsweek Barendrecht.

 

Inwoners van alle leeftijden kunnen zelfstandig op de fiets allerlei duurzame en groene locaties in Barendrecht bezoeken die open huis hebben. Een tiental locaties doen inmiddels mee waaronder Agrofair, Landgoed Ziedewij, Amateurtuindersvereniging Barendrecht en Loods 38. Het volledig overzicht van de deelnemende locaties is te vinden op een speciale kaart die vanaf 3 oktober verkrijgbaar is bij Gemeente Barendrecht en Het Kruispunt.

 

Ook het Kruispunt zelf is een van de deelnemende locaties. Hier kun je even bijkomen en een fairtrade kopje koffie bestellen bij Spruit Eten en Drinken. Ook is er een educatieve watertafel voor de kids. Ook is er de mogelijkheid om warmtebeeldcamera uittesten. De bibliotheek licht een speciale themacollectie uit over groen en duurzaamheid.

 

Uiteraard wordt er tijdens deze dag rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen i.v.m. Covid 19. Veel locaties zijn buiten en bij de binnenlocaties wordt gewerkt met een maximum aantal bezoekers tegelijk binnen.

 

De Groene Initiatieven Route vindt plaats op zaterdag 10 oktober van 10.00u tot 17.00u in Het Kruispunt én op locaties door heel Barendrecht. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.onzetoekomstisduurzaam.nl/duurzaamheidsweek