Download als een iCal bestand
BAR-talk #5 Dé talkshow van en voor de regio met Wim Kieft als hoofdgast
Donderdag 01 Juni 2023, 20:15
Hits : 183

BAR-talk is dé avondvullende talkshow van én voor de regio.

In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek richt de talkshow zich op een breed geïnteresseerde lokale doelgroep.

In deze editie staat het onderwerp verslavingen centraal. Wim Kieft (voormalig Nederlands profvoetballer) is de hoofdgast. 

Programma

Na zijn succesvolle profcarrière kende Wim Kieft een heel wat minder glansrijk (privé)leven. Verslavingen zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Presentator Hans Groenendijk gaat in gesprek met Wim Kieft over zijn hoogte- en dieptepunten.

Ook cabaretier Fimme Bakker komt langs. Hij is bezig met het schrijven van een boek over zijn verleden als ‘verslaafde’ en helpt medeverslaafden om te herstellen. Vanaf oktober tourt hij samen met zijn vader Bram Bakker door het land met zijn voorstelling Ben je Bezopen? Tijdens BAR-talk geeft hij een voorproefje.

Verder gaan we in gesprek met professionals van Youz Verslavingszorg, we proeven 0.0 biertjes en Glenda Peters verzorgt de muzikale omlijsting.

Locatie theater "Het Kruispunt" Middenbaan 111